Wat zeggen mijn klanten?

SONY DSCHeleen ter Avest – Managers EQ, Huissen
www.managers-eq.nl

Ingrid verzorgt sinds ongeveer een jaar mijn dagelijkse administratie in het online systeem waarmee ik al werkte. Ingrid kende het niet maar maakte het zich in no time eigen, waarbij ze er geheel zelfstandig voor zorgde dat haar vragen door de juiste persoon beantwoord werden. Dat is kenmerkend: als ik Ingrid vraag om iets te regelen of in orde te maken, weet ik dat het voor elkaar komt. Ik hoef er niet meer naar om te kijken en ze overtreft regelmatig mijn verwachtingen door met suggesties en voorstellen te komen die het administratieve leven makkelijker maken. Daardoor besparen we tijd en kosten. Ingrid heeft er plezier en is een energieke, daadkrachtige en heel prettige persoon om mee samen te werken!

 

margrietMargriet Taams – Fit For Thought – denkadvisering (FFT), Oude Wetering
www.fft.nl

Ingrid is een heerlijk mens om mee samen te werken. Ze is netjes, alert en denkt mee. Zelfs op afstand geeft ze het gevoel er 100% voor je te zijn, terwijl ze meerdere klanten heeft en ook niet alle dagen werkt. Dit doet zij door adequaat te anticiperen en op het juiste moment flexibel te zijn. En dat kan ze, omdat ze dit regelt. Met Ingrid heb je een fijne, vrolijke en betrouwbare virtuele assistent aan je zijde, die een aanwinst is voor je team. Ik kan haar van harte aanbevelen.

 

Christa-8V-150x150Christa Wiersma – Tori Kindercoach Opleiding, Onna.
www.torikindercoachopleiding.nl

Ingrid is sinds maart 2015 mijn VA en ik ben blij met haar samen te werken. Ze houdt secuur bij wat ik uit handen geef aan haar, neemt verantwoordelijkheid voor de dingen die ik haar heb overgedragen, is scherp en zeer betrouwbaar. Voor mij heel belangrijk in mijn bedrijf! Ze komt met goeie ideeën en tikt me vriendelijk op mijn vingers wanneer nodig en neemt gelukkig zelf initiatief wanneer nodig. Heerlijk mens om mee samen te werken.

 

WandaWanda Vendrig – Oprichter Succesvol Scheiden, Diemen
www.succesvolscheidennederland.nl

Sinds half maart 2015 werkt Ingrid van InLiva als virtueel assistente voor mijn bedrijf Succesvol Scheiden. Vanaf de eerste ontmoeting was duidelijk dat Ingrid een bekwame en gemotiveerde VA is. Ik had vooral behoefte aan assistentie bij mijn marketingactiviteiten en zocht een assistente met initiatief.

Ingrid heeft o.a gezorgd dat:

  • Er een salespagina met betaallink is gekomen op mijn website www.scheidenmetsucces.nl.
  • Deze werd gekoppeld aan Autorespond waardoor nieuwe klanten meteen een passende factuur ontvangen.
  • Ze heeft de lay-out van de nieuwsbrief gemaakt in de bedrijfsstijl van Succesvol Scheiden en zorgt er steeds voor dat blogs worden gepubliceerd op Facebook en Twitter.
  • Voor het project ‘De Ideale Scheiding”, heeft ze in WordPress een website ontworpen met een salespagina en betaallink zodat 80 deelnemers zich supersnel konden aanmelden en betalen.

Mede dank zij haar assistentie groeide mijn bedrijf het afgelopen kwartaal met 25% omzet. Ingrid neemt initiatief en zorgt ervoor dat zaken op tijd af zijn. Ze is kundig, snel en heel fijn om mee te werken. Zonder aarzeling hebben we dan ook recent de samenwerking verlengd voor een jaar.

 

EricaErcia van der Wal – Sprekend Logopedie, Maarssen
www.sprekendlogopedie.nl

Ingrid weet met haar initiatief, enthousiaste inzet, vakkundigheid en creativiteit op een zelfstandige, directe manier ons waardevol te ontlasten!!

 

 

miranda heiningMiranda Heining, Comm. Directeur – Fresenius Kabi Nederland B.V., Zeist
www.fresenius-kabi.nl

Ingrid is een zeer secure, pro-actieve en meedenkende Personal Assistant. Zij kan de juiste structuur en een goed, helder overzicht aanbrengen. Weet prioriteiten te stellen en zorgt ervoor dat deadlines op tijd worden gehaald. Blijft rustig in drukke tijden en werkt zelfstandig. Ingrid is een doortastend, flexibel persoon met de juiste pit. Daarnaast heeft zij een zeer praktische insteek, weet creatieve oplossingen te vinden waardoor zaken soepel lopen en je deze dus met een gerust hart aan haar kan overlaten. Ik kan haar van harte aanbevelen.

 

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.