Waarom een VA?

Een virtueel assistent is ook een zelfstandig ondernemer die precies weet waar jij tegenaan loopt. Ik als virtueel assistent heb ook mijn eigen administratie, BTW aangifte, facturatie, e-mailverkeer, agenda, planning etc. Dus ik kan me heel goed inleven hoe het is om als ondernemer alle ballen hoog te moeten houden.

Vanwege mijn ervaring in deze werkzaamheden bij verschillende werkgevers kan ik jou als drukke ondernemer werk uit handen nemen en deze zaken voor je regelen.

Géén extra kosten
Bovendien heb je geen personeelskosten, verzekeringskosten, kantoorkosten (aanschaf bureau, PC) ziektekosten. Ik werk vanuit mijn eigen home office met mijn eigen apparatuur. Ik investeer in mijn eigen trainingen/opleidingen om zo altijd up to date te zijn. Ook ben ik verzekerd voor aansprakelijkheid. Tevens heb ik een back-up van collega VA’s waar ik op kan terugvallen voor extra informatie als dat nodig mocht zijn.

Tarief
Je kunt mij al inhuren voor een aantal uren per week om jezelf te ontlasten of je neemt een vast urenpakket waarin ik structureel taken van je overneem zodat je exact weet wat je maandelijkse kosten hiervoor zijn. Ik bereken géén kilometerkosten of parkeerkosten, gewoon één vast bedrag per maand voor een vast aantal uren en daar komt niks meer bij. Heel simpel. Uiteraard is het ook mogelijk om tegen het uurtarief taken voor je uit te voeren als dit bijvoorbeeld een éénmalig project is.

Klik hier voor de diensten die ik aanbied of stuur mij een e-mail voor informatie of bel mij zodat we een “live” vrijblijvende afspraak kunnen plannen bij een kop koffie, die ik dan betaal. 😉