Over Ingrid

Foto: Eva van Deijk Photography, Zwijndrecht.

Ik ben Ingrid Liese, geboren in Tiel, het land van Flipje, de mooie Betuwe en vervolgens opgegroeid in het Land van Maas en Waal. Nu woon ik in Sliedrecht met de liefde van mijn leven en ons prachtige cadeautje, onze zoon van 2½ jaar.

Het is altijd mijn wens geweest om vanuit huis te kunnen werken. Vooral nu met de zorg van onze kleine man. Hij nl. doof geboren en heeft daardoor wat meer zorg en aandacht nodig. Althans dat vind ik. Inmiddels is hij wel geopereerd en heeft hij cochleaire implantaten dus hij kan nu horen. Maar ja….dat horen gaat niet vanzelf. Daar moet hij wel moeite voor doen. Wij besteden dagelijks best veel tijd aan zijn gehoortraining. Hij geniet daar gelukkig ook erg van.

Hoe geweldig is het om dan gewoon even je stoel van je laptop weg te draaien en daarna met je zoon te kunnen spelen? Ik word daar héél blij van! Sinds ik meer thuis ben, gaat hij met sprongen vooruit. Daar doe ik het voor!

Ik ben een ondernemer, een regelnicht, een perfectionist en ik help graag de zelfstandige ondernemer met de techniek van allerlei tools en programma’s die gebruikt worden voor online marketing.

Laat mij maar lekker een nieuw programma of tool ontdekken en daarmee net zolang stoeien totdat ik weet wat er allemaal mee kan. Mijn geduld is mijn beste raadgever om deze tools me eigen te maken. Een heerlijk gevoel als ik weet hoe het werkt!

Een vriendin belde me laatst of ik haar kon helpen met een sollicitatiebrief. “Tuurlijk, kom maar”, zei ik. Ik heb haar brief met haar goedkeuring herschreven en haar CV opgeleukt met een duidelijk overzichtje van haar vorige banen en een mooie profielfoto uit haar privé-album. Ik zeg niet dat mijn brief de doorslag heeft gegeven  maar de baan heeft ze wel gekregen! Geweldig om haar hiermee te kunnen helpen. Daar kan ik van genieten!

Mijn klanten waar ik nu mee samenwerk zijn ondernemers die ook hun wereld aan het vergroten zijn en nieuwe diensten/producten aan het bedenken zijn. Het is geweldig dat ik hen daarbij kan helpen en dan vooral de technische kant hiervan voor mijn rekening neem. Het geeft een fantastisch gevoel als ze mijn werk waarderen, dat ze blij zijn en dat ze deze kant van hun bedrijf aan mij toevertrouwen.

Voor vragen kun je het online contactformulier invullen of even met mij bellen!